Počet záznamov: 1  

Majetková podstata podniku

  1. Názov Majetková podstata podniku
    Autorské údajeRenáta Pakšiová, recenzenti: Anna Šlosárová, Miloslav Janhuba
    Autor Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Ďalší autori Šlosárová Anna (Recenzent) EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Janhuba Miloslav (Recenzent)
    Korporácia Ekonomická univerzita v Bratislave . Fakulta hospodárskej informatiky
    Vydavateľské údajeBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2014. - 142 s. [10,15 AH]
    Vydanie1. vyd.
    ISBN978-80-225-3962-3
    Výstup z projektu VEGA 1/0069/13 Koncepcia verného a pravdivého zobrazenia skutočnosti v kontexte platnej legislatívy účtovníctva z pohľadu audítorskej profesie
    PoznámkyVEGA 1/0069/13
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 657.4 - Kontá. Účtovné osnovy
    Heslá majetok podnikový * účtovníctvo * teórie ekonomické * investovanie * kapitál vlastný * oceňovanie
    Kategória EPCVedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.12, z toho voľných 0, prezenčne 3
    Odkazy (15) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    (1) - ČLÁNKY
    Signatúra882952, 882953, 883515-883523, 883554
    Archív EPCE14 01177-001, kópia titul. strany

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    882952SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    882953SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    883515SEKSklad knižničného fondulen prezenčne
    883516SEKSklad knižničného fonduvypožičaný
    883517SEKSklad knižničného fonduvypožičaný
    883518SEKSklad knižničného fonduvypožičaný
    883519SEKSklad knižničného fonduvypožičaný
    883520SEKSklad knižničného fonduvypožičaný
    883521SEKSklad knižničného fonduvypožičaný
    883522SEKSklad knižničného fonduvypožičaný
    883523SEKSklad knižničného fonduvypožičaný
    883554SEKPobočka SEK Košicevypožičaný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.