Počet záznamov: 1  

Trendy v balení biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii

  1. Názov Trendy v balení biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii : bakalárska práca
    Autorské údajeSimona Sokolová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Autor Sokolová Simona
    Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant))
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2016. - 52 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra891811

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.5 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.