Počet záznamov: 1
Trendy v balení biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii
Názov Trendy v balení biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii : bakalárska práca Autorské údaje Simona Sokolová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová Autor Sokolová Simona Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2016. - 52 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 891811
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1.5 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1