Počet záznamov: 1
Porovnanie nutričnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami
Názov Porovnanie nutričnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami Súbežný názov Comparison of the nutritional value of organic food with conventional food Autorské údaje Alica Lacková Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 155-161 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Heslá potraviny * biopotraviny * kvalita potravín * poľnohospodárstvo ekologické * požiadavky na výrobky * kvalita výrobkov * hodnota Anotácia Porovnanie nutričnej hodnoty a rozdiely medzi vybranými druhmi konvenčných potravín a biopotravín. Ciele ekologického poľnohospodárstva a tvorba trvalo udržateľného systému manažmentu poľnohospodárstva. Rešpektovanie prírodných systémov a cyklov, udržiavanie a zvyšovanie zdravia pôdy, vody, rastlín, zvierat a rovnováhy medzi nimi. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 01135-011, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1