Počet záznamov: 1
Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti podniku
SYS 0242566 LBL 00000nla--22^^^^^---450- 005 20240417075137.8 100 $a 20180503d2017łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti podniku $f Anna Jacková, Zuzana Chodasová 330 $a Konkurencieschopnosť vzhľadom na neustále sa meniace trhové prostredie patrí medzi základné vlastnosti podniku. Na hodnotenie konkurencie sa stále viac používajú metódy, ktoré zaručujú podniku prežitie v konkurenčnom prostredí a dávajú nádej, že podnik sa čoskoro stane vodcom vo svojom odbore. Cieľom každého podniku je získať v danom odvetví takú pozíciu, aby bol schopný čo najlepšie čeliť konkurenčným tlakom, prípadne ich pôsobenie obrátiť vo svoj prospech. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0214154 $1 011 $a 2336-2561 $1 200 1 $a Časopis znalostní společnosti $b elektronický zdroj $e mezinárodní vědecký časopis = International Scientific Journal $d Journal of Knowledge Society $z eng $v Č. 1 (2017), s. 1-11 $1 210 $a Brno $c Knowler - Evropský institut pro výzkum, inovace a vzdělávání 541 1-
$a Possibilities of Increasing the Competitiveness of the Company 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005150 $a prostredie podnikateľské 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik 700 -1
$3 eu_un_auth*0016485 $a Jacková $b Anna $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*p0024363 $a Chodasová $b Zuzana $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20180503 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1