Počet záznamov: 1  

Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti podniku

  1. SYS0242566
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240417075137.8
    100
      
    $a 20180503d2017łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti podniku $f Anna Jacková, Zuzana Chodasová
    330
      
    $a Konkurencieschopnosť vzhľadom na neustále sa meniace trhové prostredie patrí medzi základné vlastnosti podniku. Na hodnotenie konkurencie sa stále viac používajú metódy, ktoré zaručujú podniku prežitie v konkurenčnom prostredí a dávajú nádej, že podnik sa čoskoro stane vodcom vo svojom odbore. Cieľom každého podniku je získať v danom odvetví takú pozíciu, aby bol schopný čo najlepšie čeliť konkurenčným tlakom, prípadne ich pôsobenie obrátiť vo svoj prospech.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0214154 $1 011 $a 2336-2561 $1 200 1 $a Časopis znalostní společnosti $b elektronický zdroj $e mezinárodní vědecký časopis = International Scientific Journal $d Journal of Knowledge Society $z eng $v Č. 1 (2017), s. 1-11 $1 210 $a Brno $c Knowler - Evropský institut pro výzkum, inovace a vzdělávání
    541
    1-
    $a Possibilities of Increasing the Competitiveness of the Company
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005150 $a prostredie podnikateľské
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0016485 $a Jacková $b Anna $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0024363 $a Chodasová $b Zuzana $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180503 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.