Počet záznamov: 1
Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji
Názov Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji Súbežný názov Gastronomic Trends of Present in Moravia-Silesian Region Autorské údaje Pavlína Pellešová, Jakub Vacha Autor Pellešová Pavlína Spoluautori Vacha Jakub Zdrojový dokument Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 51, č. 3 (2018), s. 170-180. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá gastronómia * potraviny * správanie spotrebiteľa * zdravie * zelenina * mäso * reštaurácie * regióny * prieskum * dotazníky * Česko Anotácia Definícia gastronómie podľa Brillant-Savarina. Gastronomické trendy v súčasnosti - lokálnosť, znižovanie odpadu v kuchyni, flexitariánstvo, polievky do ruky, zdravie a výživová hodnota potravín, zabudnuté potraviny, párovanie potravín, fialové potraviny. Uplatňovanie nových gastronomických trendov v gastronomických zariadeniach na území Moravsko-sliezskeho kraja. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2018: 1-4
článok
Počet záznamov: 1