Počet záznamov: 1  

Konkurencieschopnosť vybraných slovenských výrobkov živočíšneho pôvodu

  1. Názov Konkurencieschopnosť vybraných slovenských výrobkov živočíšneho pôvodu : diplomová práca
    Autorské údajeIvana Žecová, školiteľ: Erika Dudáš Pajerská
    Autor Žecová Ivana
    Ďalší autori Dudáš-Pajerská Erika (Školiteľ (konzultant)) EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Korporácia Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach . Katedra obchodného podnikania
    Vydavateľské údajeKošice, 2020. - 74 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra913331

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce2 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.