Počet záznamov: 1
Racionalizácia gastronomickej prevádzky aperitív bar
Názov Racionalizácia gastronomickej prevádzky aperitív bar : bakalárska práca Autorské údaje Klaudia Vizinová, školiteľ: Roman Staňo Autor Vizinová Klaudia Ďalší autori Staňo Roman (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené Vydavateľské údaje Bratislava, 2021. - 48 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 917231
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 88.3 KB verejne dostupné Elektronická verzia práce 506.8 KB verejne dostupné kniha
Počet záznamov: 1