Počet záznamov: 1  

Konkurencieschopnosť slovenského vinárskeho priemyslu

  1. Názov Konkurencieschopnosť slovenského vinárskeho priemyslu
    Preklad názvuCompetitiveness of the Slovak wine sector
    Autorské údajeEva Meravá
    Autor Meravá Eva
    Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. Roč. 2, č. 2 (2002), s. 25-28. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2002. ISSN 1335-6186
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 339.137 - Konkurencia
    Heslá konkurencieschopnosť * priemysel vinársky * trh vnútorný * trh zahraničný * Európska únia * výhody komparatívne
    AnotáciaHodnotenie konkurencieschopnosti slovenského vinárskeho priemyslu na domácom trhu, na trhoch krajín Európskej únie a krajín CEFTA. Ukazovatele komparatívnych výhod (DCR a PCR) a koeficienty nominálnej ochrany pre vstupy a výstupy (NPCO a NPCI). Použitie analýzy PAM. Výpočet konkurencieschopnosti pomocou ukazovateľa komparatívnych výhod - indexu RCA.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2002: 1-3

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.