Počet záznamov: 1  

Bezpečné potraviny

  1. Názov Bezpečné potraviny
    Autorské údajeTerézia Šinková
    Autor Šinková Terézia
    Zdrojový dokument Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 9, č. 3 (2005), s. 30-31. - Bratislava : SON MEDIA, 2005. ISSN 1335-9266
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá potraviny * bezpečnosť potravinová * riziko * látky nebezpečné * legislatíva
    AnotáciaOdborníci sa zhodujú v tom, že zárukou bezrizikovosti prídavných látok je pestrá, vyvážená strava. Rozruch okolo "E-čka". "Funkčné" prídavky v potravinách. Preverovanie neškodnosti. Kedy vzniká riziko. Pestrosť stravy - záruka bezpečnosti. Potravinová legislatíva na Slovensku.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2005: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.