Počet záznamov: 1  

Vysledovateľnosť ako významný prvok bezpečnosti potravín

  1. Názov Vysledovateľnosť ako významný prvok bezpečnosti potravín
    Autorské údajeAlica Lacková
    Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Produktová politika v globálnom obchode : zborník príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava, 30. január 2009. S. 193-199. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2746-0
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Heslá bezpečnosť potravinová * štandardy * kódovanie * potraviny * etika
    AnotáciaCharakteristika pojmu bezpečnosť potravín. Vysledovateľnosť v potravinovom reťazci. Objavujú sa neustále aféry v potravinových prevádzkach, chýbajú dôsledné etické kritériá.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE09 01057-002, OBF - Archív EPC, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.