Počet záznamov: 1  

Nové požiadavky na poskytovanie informácií o potravinách spotrebiteľom

  1. Názov Nové požiadavky na poskytovanie informácií o potravinách spotrebiteľom
    Súbežný názovNew requirements on the provision of food information to consumers
    Autorské údajeTatiana Košútová
    Autor Košútová Tatiana EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 7, č. 27 (2014), s. 382-393. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2014. ISSN 1337-7493
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 658.6 - Technika obchodu. Tovar
    Heslá potraviny * Európska komisia * informácie * konkurencieschopnosť * označovanie tovarov
    AnotáciaPrezentácia nových pravidiel pri poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľom, ktoré vznikli zjednodušením európskej legislatívy.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 01258-008, originál dokumentu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2014: 25-28

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.