Počet záznamov: 1
Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu
Názov Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu Preklad názvu Assessment of Suppliers in an Enterprise Producing Poultry Culinary Parts Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba : zborník vedeckých statí. S. 30-34 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Mizla Martin ; Čarnický Štefan ; Krnáčová Paulína. ISBN 978-80-225-4576-1 Poznámky VEGA 1/0670/16 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu poľština Krajina vydania Slovenská republika Heslá potraviny * kvalita výrobkov * bezpečnosť * dodávatelia * odberatelia * riadenie kvality Anotácia Výroba bezpečných potravín ako dôležitá požiadavka pre výrobcov ako aj spotrebiteľov. Riadenie kvality a bezpečnosti potravín. Dôležitosť vhodného dodávateľa. Hodnotenie dodávateľov vybraného poľského potravinárskeho podniku. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E18 00881-005, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 77.7 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1