Počet záznamov: 1
Quantity food production, planning, and management
Názov Quantity food production, planning, and management Autorské údaje John B. Knight, Lendal H. Kotschevar Autor Knight John B. Spoluautori Kotschevar Lendal H. Vydavateľské údaje New York : John Wiley & Sons , 2000. - 500 s. Vydanie 3. ed. ISBN 0-471-33347-6 Druh dokumentu odborné publikácie Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Spojené štáty Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá Heslá potraviny * produkcia * plánovanie * manažment * výživa * stravovanie spoločné * zdravie * kontrola * služby * zdroje ľudské * produkty * zisk * štúdie prípadové * mäso * nápoje nealkoholické * mlieko * cukor * reštaurácie * pohostinstvo Báza dát KNIHY Počet ex. 2, z toho voľných 1, prezenčne 1 Signatúra 777961, 910640
kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 777961 SEK Všeobecná študovňa len prezenčne 910640 SEK Sklad knižničného fondu voľný
Počet záznamov: 1