Počet záznamov: 1
Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín
Názov Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín Autorské údaje Fridrich Görner, Ján Ondrejka Autor Görner Fridrich Spoluautori Ondrejka Ján Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 1 (január-marec 2000), s. 7-9. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie Heslá hygiena výživy * kontrola kvality * kontrola preventívna * požívatiny * potraviny * HACCP Anotácia Systém HACCP (hazard analysis and critical control point) zabezpečenia hygieny poživatín. Kontrola sanitácie pomocou merania ATP. Prediktívna mikrobiológia v systéme HACCP. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2000: 1-4
článok
Počet záznamov: 1