Počet záznamov: 1
Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín
SYS r037891 LBL ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ 005 20230602073158.1 100 $a 20000412a2000 m y0sloc0103 ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín $f Fridrich Görner, Ján Ondrejka 330 $a Systém HACCP (hazard analysis and critical control point) zabezpečenia hygieny poživatín. Kontrola sanitácie pomocou merania ATP. Prediktívna mikrobiológia v systéme HACCP. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*s124915 $1 011 $a 0042-9406 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 45, č. 1 (január-marec 2000), s. 7-9 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 2000 610 1-
$a hygiena výživy $9 eu_un_auth*h0002403 610 1-
$a kontrola kvality $9 eu_un_auth*h0002874 610 1-
$a kontrola preventívna $9 eu_un_auth*h0002883 610 1-
$a požívatiny $9 eu_un_auth*h0004619 610 1-
$a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572 610 1-
$a HACCP 675 $a 613 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000255 $x Hygiena. Starostlivosť o zdravie 700 -1
$a Görner $b Fridrich $3 eu_un_auth*p0059209 $4 070 701 -1
$a Ondrejka $b Ján $3 eu_un_auth*p0008239 $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20000412 $g AACR2
Počet záznamov: 1