Počet záznamov: 1  

Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín

  1. SYSr037891
    LBL
      
    ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20230602073158.1
    100
      
    $a 20000412a2000 m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín $f Fridrich Görner, Ján Ondrejka
    330
      
    $a Systém HACCP (hazard analysis and critical control point) zabezpečenia hygieny poživatín. Kontrola sanitácie pomocou merania ATP. Prediktívna mikrobiológia v systéme HACCP.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*s124915 $1 011 $a 0042-9406 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 45, č. 1 (január-marec 2000), s. 7-9 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 2000
    610
    1-
    $a hygiena výživy $9 eu_un_auth*h0002403
    610
    1-
    $a kontrola kvality $9 eu_un_auth*h0002874
    610
    1-
    $a kontrola preventívna $9 eu_un_auth*h0002883
    610
    1-
    $a požívatiny $9 eu_un_auth*h0004619
    610
    1-
    $a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572
    610
    1-
    $a HACCP
    675
      
    $a 613 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000255 $x Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    700
    -1
    $a Görner $b Fridrich $3 eu_un_auth*p0059209 $4 070
    701
    -1
    $a Ondrejka $b Ján $3 eu_un_auth*p0008239 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20000412 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.