Počet záznamov: 1
Postavenie slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a možnosti reštrukturalizácie
Názov Postavenie slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a možnosti reštrukturalizácie Preklad názvu The Role of the Slovak food industry in the national economy and its restructuring potential Autorské údaje Viera Ižáková Autor Ižáková Viera Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. Roč. 1, č. 1 (2001), s. 53-62. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2001. ISSN 1335-6186 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Heslá poľnohospodárstvo * potravinárstvo * reštrukturalizácia * konkurencieschopnosť * koncepcie * Slovensko Anotácia Hodnotenie postavenia slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a v rámci priemyslu SR. Návrh strategických smerov reštrukturalizácie tohto odvetvia priemyslu. Analýza ekonomickej výkonnosti slovenského potravinárskeho priemyslu. Konkurencieschopnosť slovenského potravinárskeho priemyslu. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2001: 1-2
článok
Počet záznamov: 1