Počet záznamov: 1
Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín
Názov Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín Autorské údaje Ján Ondrejka Autor Ondrejka Ján Zdrojový dokument Výživa a zdravie. Roč. 40, č. 9 (1995), s. 177-179 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie Heslá hygiena výživy * potraviny * kontrola * kvalita výrobkov * ochrana zdravia * smernice * Európska únia * dozor štátny * HACCP * legislatíva * Slovensko Anotácia Zabezpečenie akosti a zdravotnej bezchybnosti požívatín dvomi spôsobmi: systematickou kontrolou a riadením a ovládaním procesov ich výroby spôsobom, ktorý vylúči vznik zdravotne chybných požívatín. Systémy kontroly hygieny požívatín a ich aplikácia v legislatíve Rady Európy a harmonizácia legislatívy SR s požiadavkami EÚ. Jednotlivé súčasti systému kontroly požívatín označovaného pod názvom HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Báza dát ČLÁNKY
článok
Počet záznamov: 1