Počet záznamov: 1  

Elasticity of consumer demand on pork meat in the Slovak Republic

  1. Názov Elasticity of consumer demand on pork meat in the Slovak Republic
    Preklad názvuElasticita spotrebiteľského dopytu po bravčovom mäse v Slovenskej republike
    Autorské údajePeter Bielik, Zuzana Šajbidorová
    Autor Bielik Peter
    Spoluautori Šajbidorová Zuzana
    Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 55, no. 1 (2009), s. 12-19. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2009. ISSN 0139-570X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 330.567 - Použitie národného dôchodku. Spotreba
    Heslá mäso * spotreba * dopyt * analýza regresná
    AnotáciaAnalýza elasticity spotrebiteľského dopytu po bravčovom mäse na základe vplyvu zmeny identifikovaných determinantov ovplyvňujúcich dopyt na spotrebiteľskom stupni výrobkovej vertikály bravčové mäso a následné zhodnotenie charakteru a intezity elasticít spotrebiteľského dopytu po vybranej komodite.
    URL http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/03748.pdf
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2009: 1-6

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.