Počet záznamov: 1  

Food safety managing the HACCP process

  1. Názov Food safety managing the HACCP process
    Autorské údajeRonald F. Cichy
    Autor Cichy Ronald F.
    Vydavateľské údajeLansing : Education Institute American Hotel & Lodging Association , 2004. - 242 s.
    Edícia Educational Institute Books
    ISBN0-86612-263-X
    Druh dokumentupríručky
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá pohostinstvo * reštaurácie * riadenie * stravovanie spoločné * potraviny * ochrana zdravia * zariadenia stravovacie
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.2, z toho voľných 1, prezenčne 1
    Signatúra848352, 848353

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    848352SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    848353SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.