Počet záznamov: 1  

Geneticky modifikované organizmy v potravinárstve

  1. Názov Geneticky modifikované organizmy v potravinárstve
    Preklad názvuGenetically modified organism in food industry
    Autorské údajeAlica Lacková
    Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 5, č. 20 (2012), s. 607-618. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2012. ISSN 1337-7493
    Výstup z projektu KEGA 006EU-4/2011 E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách
    PoznámkyKEGA 006EU-4/2011
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá potraviny modifikované geneticky * ochrana spotrebiteľa * potravinárstvo * biotechnológia * riziko spotrebiteľské
    AnotáciaZhodnotenie komplexných poznatkov z problematiky geneticky modifikovaných organizmov a špecifikácia výhod a rizík genetickej modifikácie, najmä z oblastí potravín. Analýza úrovne informovanosti spotrebiteľov o danej problematike a ich postojov k využívaniu GMO.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE12 01750-010, originál dokumentu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2012: 17-20

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.