Počet záznamov: 1
Geneticky modifikované organizmy v potravinárstve
Názov Geneticky modifikované organizmy v potravinárstve Preklad názvu Genetically modified organism in food industry Autorské údaje Alica Lacková Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 5, č. 20 (2012), s. 607-618. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2012. ISSN 1337-7493 Výstup z projektu KEGA 006EU-4/2011 E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách
Poznámky KEGA 006EU-4/2011 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Heslá potraviny modifikované geneticky * ochrana spotrebiteľa * potravinárstvo * biotechnológia * riziko spotrebiteľské Anotácia Zhodnotenie komplexných poznatkov z problematiky geneticky modifikovaných organizmov a špecifikácia výhod a rizík genetickej modifikácie, najmä z oblastí potravín. Analýza úrovne informovanosti spotrebiteľov o danej problematike a ich postojov k využívaniu GMO. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E12 01750-010, originál dokumentu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2012: 17-20
článok
Počet záznamov: 1