Počet záznamov: 1
Metódy hodnotenia finančného rizika podnikov potravinárskeho priemyslu
Názov Metódy hodnotenia finančného rizika podnikov potravinárskeho priemyslu Autorské údaje Eduard Skrypachov Autor Skrypachov Eduard EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF Zdrojový dokument Zborník príspevkov a abstraktov z workshopu mladých vedeckých pracovníkov PhDWorks : Košice, 8. november 2017. S. 82-83 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2017 / Lacko Roman ; Hurný František ; PhDWorks Workshop mladých vedeckých pracovníkov. ISBN 978-80-225-4470-2 Poznámky Abstrakt Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Kategória EPC Abstrakty príspevkov z domácich konferencií Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E17 00920-004, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1