Počet záznamov: 1  

Spotreba a produkcia mäsa v kontexte potravinovej sebestačnosti Slovenskej republiky

  1. Názov Spotreba a produkcia mäsa v kontexte potravinovej sebestačnosti Slovenskej republiky
    Súbežný názovConsumption and Production of Meat in the Context of Food Self-sufficiency of the Slovak Republic
    Autorské údajeMiroslav Tóth, Alena Tóthová
    Autor Tóth Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Spoluautori Tóthová Alena EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
    Zdrojový dokument Ekonomika a manažment : vedecký časopis Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 16, č. Mimoriadne vydanie (2019), s. 27-46 online. - Bratislava : Fakulta podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2019. ISSN 2454-1028
    Výstup z projektu KEGA 002EU-4/2019 Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania
    PoznámkyKEGA 002EU-4/2019
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá sebestačnosť potravinová * bezpečnosť potravinová * výroba živočíšna * mäso * mäsopriemysel * farmy * poľnohospodárstvo * Slovensko
    AnotáciaPotravinová sebestačnosť, ako ukazovateľ miery zabezpečenia výživy obyvateľstva z vlastných potravinových zdrojov krajiny. Odporúčaná výživová dávka potravín vypracovaná Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Teoretická potreba vybraných druhov mäsa (hovädzie, bravčové a hydinové) na zabezpečenie odporúčanej výživovej dávky na obyvateľa Slovenskej republiky na rok. Udržateľná výroba potravín a udržateľné poľnohospodárstvo.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00356-006, kópia plného textu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2019: Mimoriadne vydanie

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF566.7 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.