Počet záznamov: 1  

Quality and Innovation As Factors Influencing the Pricing Policy of Hotels in Historical Buildings in the Slovak Republic

  1. Názov Quality and Innovation As Factors Influencing the Pricing Policy of Hotels in Historical Buildings in the Slovak Republic
    Preklad názvuKvalita a inovácie ako faktory ovplyvňujúce cenovú politiku hotelov v historických budovách v SR
    Autorské údajeVanda Čirčová, Jaroslava Gburová
    Autor Čirčová Vanda EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Spoluautori Gburová Jaroslava
    Zdrojový dokument Proceedings of the 42nd International Business Information Management Association Conference (IBIMA) : Global Economic Development Research within 2025 Vision : 22-23 November 2023. Pp. 554-559. - [Norristown] : International Business Information Management Association, 2023 ; International Business Information Management Association Conference Global Economic Development Research within 2025 Vision. ISSN 2767-9640
    PoznámkyFPPV-37-2023
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Heslá inovácia * kvalita * politika cenová * hotelierstvo * hotely * Slovensko
    AnotáciaV dnešnej dobe rýchlych technologických zmien a zvyšujúcej sa konkurencie v cestovnom ruchu sa historické hotely stali jedinečnými destináciami pre náročných hostí. Ich jedinečné čaro a kultúrne dedičstvo priťahujú pozornosť turistov z celého sveta. Napriek svojej historickosti však tieto hotely čelia zložitým výzvam spojeným s modernizáciou a konkurenciou na dnešnom domácom a svetovom trhu. Ceny, ktoré stanovujú za svoje služby, sa stali kľúčovými faktormi ovplyvňujúcimi ich konkurencieschopnosť a dlhodobú udržateľnosť. Cieľom tohto príspevku je analyzovať vplyv kvality a inovácií ako faktorov ovplyvňujúcich cenovú a cenovú politiku hotelov v historických budovách pôsobiacich v Slovenskej republike z pohľadu spotrebiteľov. Výsledky príspevku poskytnú cenné poznatky pre hotelierstvo v Slovenskej republike a môžu slúžiť ako návod pre hotelierov a manažérov pri formovaní cenovej politiky, ktorá zohľadňuje očakávania a preferencie spotrebiteľov a zároveň sa usiluje o rovnováhu medzi zachovanie historického charakteru a poskytovanie inovatívnych služieb.
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE23 00702-003, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené 115.8 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.