Počet záznamov: 1
Poľnohospodárstvo a výživa
SYS r016810 LBL ^^^^^naa^^2200385^^^450^ 005 20221213101011.9 100 $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Poľnohospodárstvo a výživa $f A. Kuhajdová, E. Slivková, Jaroslav Janků 330 $a Prezentácia systému HACCP (Hazard Analyzes Critical Control Points - Analýza rizík a kritických kontrolných bodov), ktorý predstavila skupina amerických a slovenských expertov financovaná USAID odborníkom mäsopriemyslu. Cieľ systému - spracované suroviny bezpečné pre ľudskú spotrebu a hygienicky nezávadné zariadenia. Princípy kontroly. Ako by mohol tento systém zmeniť terajší komplikovaný inšpekčný systém. - Údaje o množstve, kvalite a realizačných cenách mlieka na Slovensku v r.1992-1994. - Výstava vín na Cypre príspevkom k propagácii východoslovenského regiónu. 463 -1
$1 200 1 $a Trend $v Roč. 5, č. 8 (1995), s. 16A 610 1-
$a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572 610 1-
$a kontrola $9 eu_un_auth*h0002863 610 1-
$a mäso $9 eu_un_auth*h0003248 610 1-
$a HACCP 610 1-
$a kvalita výrobkov $9 eu_un_auth*h0003015 610 1-
$a inšpekcia štátna $9 eu_un_auth*h0002493 610 1-
$a mlieko $9 eu_un_auth*h0003380 610 1-
$a spotreba $9 eu_un_auth*h0005884 610 1-
$a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739 610 1-
$a 1992-1994 610 1-
$a víno $9 eu_un_auth*h0006971 610 1-
$a propagácia $9 eu_un_auth*h0005138 610 1-
$a výstavy $9 eu_un_auth*h0007216 675 $a 338.43 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000167 $x Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie 700 -1
$a Kuhajdová $b A. $3 eu_un_auth*p0016302 $4 070 701 -1
$a Slivková $b E. $3 eu_un_auth*p0016303 $4 070 701 -1
$a Janků $b Jaroslav $3 eu_un_auth*p0005706 $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
Počet záznamov: 1