Počet záznamov: 1
Úspory v kuchyni
Názov Úspory v kuchyni Autorské údaje Lea Lisá Autor Lisá Lea Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 11, č. leto (2017), s. 74-78. - Žilina : Direct press, 2017. ISSN 1337-0545 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá gastronómia * reštaurácie * potraviny * dodávatelia * kvalita potravín * ceny * úspory Anotácia Cena, kvalita a množstvo - najdôležitejšie parametre pri objednávaní akéhokoľvek tovaru. Veľká pozornosť venovaná výberu dodávateľov. Vytvorenie nákupného košíka. Štvoritá kontrola pre vylúčenie chýb a strát v oblasti dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Plytvanie v kuchyni. Využitie surovín. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2017: jar-zima
článok
Počet záznamov: 1