Počet záznamov: 1  

Classical cooking the modern way

  1. Názov Classical cooking the modern way : methods and techniques
    Autorské údajePhilip Pauli, preklad: Hannelore Dawson-Holt
    Autor Pauli Philip
    Ďalší autori Dawson-Holt Hannelore (Prekladateľ)
    Vydavateľské údajeIndianapolis : John Wiley & Sons , 1999. - 409 s.
    Vydanie3. ed.
    ISBN978-0-471-29187-9 , 0-471-29187-0
    Druh dokumentupríručky
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá
    Heslá jedlá * gastronómia * metódy * technika * potraviny * mäso * rastliny priemyselné
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.3, z toho voľných 2, prezenčne 1
    Signatúra821346-821348

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    821346SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    821347SEKSklad knižničného fonduvoľný
    821348SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.