Počet záznamov: 1  

Zlepšenie konkurencieschopnosti agropodnikov

  1. Názov Zlepšenie konkurencieschopnosti agropodnikov
    Súbežný názovThe improvement of the competitiveness of the agricultural companies
    Autorské údajePeter Jamnický
    Autor Jamnický Peter EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Zdrojový dokument Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov II. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 51-65. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3635-6
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 339.137 - Konkurencia
    Heslá podnik poľnohospodársky * konkurencieschopnosť * výhody konkurenčné * hodnota pridaná
    AnotáciaZlepšovanie konkurencieschopnosti agropodnikov závisí najmä od primeraného využívania výrobných zdrojov a vhodnej lokalizácie. Uspokojenie základných potrieb na trhu, vysoká pridaná hodnota, diverzifikácia činností, outsourcing, vstup na zahraničné trhy, energetické úspory, výroba jedinečných produktov, donáška potravín do domu, sledovanie trendov a cien, propagácia sú nástrojmi ako môže byť agropodnik úspešný na domácich a zahraničných trhoch.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (4) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    (1) - KNIHY
    Archív EPCE13 00574-009, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.