Počet záznamov: 1
Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study
Názov Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study Preklad názvu Vedomosti slovenských spotrebiteľov o funkčných potravinách – predbežná štúdia Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Towaroznawcze Problemy Jakości. No. 2 (2016), pp. 11-18. - Radom : University of Technology and Humanities in Radom. ISSN 1733-747X Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Poľsko Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Heslá potraviny * zdravie * spotrebitelia * spotreba potravín * Slovensko * prieskum Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 00278-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1