Počet záznamov: 1  

Opinie kierowników restauracji i lokalnych producentów żywności związane z regionalnym oznakowaniem produktow

  1. Názov Opinie kierowników restauracji i lokalnych producentów żywności związane z regionalnym oznakowaniem produktow
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentCzynniki determinujące jakość pracy przewodnickiej : 1 Konferencija naukowo-turystyczna, 21 listopada 2016, Wrocław. S. [1-2] online. - Wrocław : Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, 2016 ; Czynniki determinujące jakość pracy przewodnickiej Konferencija naukowo-turystyczna
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyPoster. - VEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentupoľština
    Krajina vydaniaPoľsko
    Kategória EPCPostery zo zahraničných konferencií
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 01395-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.