Počet záznamov: 1
Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production
Názov Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production Súbežný názov Manažment potravinového rizika z hľadiska udržateľnej spotreby a výroby Autorské údaje Jaroslava Ivančáková Autor Ivančáková Jaroslava EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Zdrojový dokument Socio-Economic Determinants of Sustainable Consumption and Production II. : Proceedings of Scientific Papers. Pp. 75-83 online. - Brno : Masaryk University Press, 2021 / Hrušovská Dana ; Sedláková Iveta ; Grisáková Nora. ISBN 978-80-210-7681-5 DOI 10.5817/CZ.MUNI.P210-8640-2021-8 Výstup z projektu VEGA 1/0708/20 Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov
Poznámky VEGA 1/0708/20 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Česká republika Heslá rozvoj trvalo udržateľný * riziko * potraviny * potravinárstvo * bezpečnosť potravinová * ekonomika environmentálna * ekonomika ekologická * priemysel potravinársky Anotácia Súčasný vývoj v oblasti potravinového manažmentu rizík s prepojením na udržateľnú výrobu a spotrebu. Manažment potravinového rizika, pojmy a celkovo udržateľný rozvoj, iniciatívy, stratégie. Postoj k aktuálnej situácii v zelenej ekonomike v kontexte trvalo udržateľného rozvoja s dôrazom na vývoj v rámci Európskej únie. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E21 00811-009, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 408.9 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1