Počet záznamov: 1  

Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production

  1. Názov Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production
    Súbežný názovManažment potravinového rizika z hľadiska udržateľnej spotreby a výroby
    Autorské údajeJaroslava Ivančáková
    Autor Ivančáková Jaroslava EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Zdrojový dokument Socio-Economic Determinants of Sustainable Consumption and Production II. : Proceedings of Scientific Papers. Pp. 75-83 online. - Brno : Masaryk University Press, 2021 / Hrušovská Dana ; Sedláková Iveta ; Grisáková Nora. ISBN 978-80-210-7681-5
    DOI 10.5817/CZ.MUNI.P210-8640-2021-8
    Výstup z projektu VEGA 1/0708/20 Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov
    PoznámkyVEGA 1/0708/20
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá rozvoj trvalo udržateľný * riziko * potraviny * potravinárstvo * bezpečnosť potravinová * ekonomika environmentálna * ekonomika ekologická * priemysel potravinársky
    AnotáciaSúčasný vývoj v oblasti potravinového manažmentu rizík s prepojením na udržateľnú výrobu a spotrebu. Manažment potravinového rizika, pojmy a celkovo udržateľný rozvoj, iniciatívy, stratégie. Postoj k aktuálnej situácii v zelenej ekonomike v kontexte trvalo udržateľného rozvoja s dôrazom na vývoj v rámci Európskej únie.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE21 00811-009, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF408.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.