Počet záznamov: 1  

Účtovné a daňové aspekty stravovania zamestnancov

  1. Názov Účtovné a daňové aspekty stravovania zamestnancov
    Autorské údajeJozef Bojňanský
    Autor Bojňanský Jozef
    Zdrojový dokument Účtovníctvo - audítorstvo - daňovníctvo. Roč. 5, č. 3 (1997), s. 99-103. - Bratislava : SÚVAHA, 1997. ISSN 1335-2024
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá vedenie účtovníctva * účtovníctvo * stravovanie spoločné
    AnotáciaZmeny v oblasti účtovania stravného zamestnancov od 1.1.1997 v dôsledku novelizácie zákonných predpisov. Zabezpečenie stravovania sprostredkovateľskou firmou, iným subjektom vo vlastnom stravovacom zariadení a vo vlastnom stravovacom zariadení. Legislatívna úprava účtovania stravného zamestnancov. Príklady účtovania stravného, ak je zabezpečované sprostredkovateľskou firmou, iným subjektom prevádzkujúcim stravovacie zariadenie alebo vlastným stravovacím zariadením.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla1997: 1-6

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.