Počet záznamov: 1  

Systémy manažérstva bezpečnosti potravín

  1. Názov Systémy manažérstva bezpečnosti potravín
    Autorské údajeMartha Petró-Turza
    Autor Petró-Turza Martha
    Zdrojový dokument Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 9, č. 2 (marec-apríl 2003), s. 29-30. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2003. ISSN 1335-5511
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá potraviny * potraviny modifikované geneticky * voda pitná * hygiena výživy * bezpečnosť potravinová * zdravie * zdravotníctvo * organizácie medzinárodné * spolupráca medzinárodná * normy technické * harmonizácia
    AnotáciaNárast ochorení spôsobených kontaminovanými potravinami.Najčastejšie sa vyskytujúce infekcie v rozvojových krajinách.Zdroje kontaminácie - nehygienická pitná voda, geneticky modifikované potraviny, nevhodné výrobné procesy. Vytváranie účinných systémov kontroly a ich harmonizácia na medzinárodnej úrovni. Požiadavka na normu týkajúcu sa bezpečnosti potravín.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2003: 1-6 + 5 príl.

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.