Počet záznamov: 1  

Vývoj zahraničního obchodu s obilovinami a výrobky z nich

  1. SYS0022608
    LBL
      
    01698naa$$2200289$$$450$
    005
      
    20221128121020.5
    100
      
    $a 20041124d2002łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a cze $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Vývoj zahraničního obchodu s obilovinami a výrobky z nich $f Edita Veselská, Ivana Blažková
    330
      
    $a Príspevok analyzuje vývoj zahraničného obchodu s obilninami a produktami z nich v rokoch 1993 - 2001. Hodnotenými produktami sú: pšeničná múka, slad, pekárenské výrobky a cestoviny. Analýza je založená na jedno-faktorových regresných funkciách a koeficientoch variability, ktoré ukazujú hlavné trendy vývoja zahraničného obchodu s týmito produktami.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*c140365 $1 010 $a 80-225-1562-0 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0068401 $a Mattoš $b Boris $4 220 $1 712 02 $3 eu_un_auth*k0002754 $a Ekonomická univerzita v Bratislave $b Fakulta medzinárodných vzťahov $4 070 $1 200 1 $a Medzinárodné vzťahy na prahu 3. tisícročia $e rozširovanie EÚ ako míľnik? $f [Zostavil: Boris Mattoš] $e 1. medzinárodná vedecká konferencia doktorandov $e zborník prác $v S. 236-239 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo Ekonóm $d 2002 $1 215 $a 249 s. [19,59 AH]
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003800 $a obchod zahraničný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003814 $a obilniny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005734 $a slad
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001444 $a cestoviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007174 $a výrobky poľnohospodárske
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001544 $a Česko
    610
    1-
    $a 1993-2001
    675
      
    $a 339.5 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000194 $x Zahraničný obchod
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0005536 $a Veselská $b Edita $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0071112 $a Blažková $b Ivana $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20041124 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.