Počet záznamov: 1
Gastroturizmus a jeho možnosti na Slovensku
Názov Gastroturizmus a jeho možnosti na Slovensku Autorské údaje Mária Pachingerová Autor Pachingerová Mária EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Zdrojový dokument Obchodné podnikanie a marketing v novom európskom hospodárskom priestore : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie pri príležitosti 35. výročia vzniku Obchodnej fakulty konanej pod záštitou podpredsedu vlády SR Ivana Mikloša : 7.-8. október 2004. S. 497-502. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2004. ISBN 80-225-1904-9 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá gastronómia * Slovensko * reštaurácie * ruch cestovný * kultúra Anotácia Gastronómia ako súčasť slovenskej kultúry neplní len realizačnú funkciu, ale do pozornosti sa dostáva v podobe zážitku z niečoho nového , nepoznaného, často spojeného so sprievodným programom. Gastronómia je významnom súčasťou cestovného ruchu. Rozvoj cestovného ruchu otvoril nové dimenzie pre formovanie nových gastronomických požiadaviek a tvorbu adekvátnych noriem ich uspokojovania. Gastronómia sa môže stať hlavným motivačným faktorom pre výber destinácie cestovného ruchu. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E04 00703-049, OBF - Archív EPC, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1