Počet záznamov: 1
Planning and control for food and beverage operations
Názov Planning and control for food and beverage operations Autorské údaje Jack D. Ninemeier Autor Ninemeier Jack D. Vydavateľské údaje Lansing : American Hotel & Lodging Educational Institute , 2004. - xiv, 490 s. Vydanie 6th ed. ISBN 0-86612-262-1 , 978-0-86612-262-7 Druh dokumentu učebnice Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Spojené štáty Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá potraviny * kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * plánovanie * kontrola * pohostinstvo * stravovanie spoločné * služby obyvateľstvu * hotely * reštaurácie * riadenie * rozpočty * náklady * zisk * nákup * skladovanie * produkcia * kalkulácia * príjmy * náklady práce Báza dát KNIHY Počet ex. 2, z toho voľných 1, prezenčne 1 Signatúra 821343, 821344
kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 821343 SEK Všeobecná študovňa len prezenčne 821344 SEK Sklad knižničného fondu voľný
Počet záznamov: 1