Počet záznamov: 1
Food safety managing the HACCP process
Názov Food safety managing the HACCP process Autorské údaje Ronald F. Cichy Autor Cichy Ronald F. Vydavateľské údaje Lansing : Education Institute American Hotel & Lodging Association , 2004. - 242 s. Edícia Educational Institute Books ISBN 0-86612-263-X Druh dokumentu príručky Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Spojené štáty Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá pohostinstvo * reštaurácie * riadenie * stravovanie spoločné * potraviny * ochrana zdravia * zariadenia stravovacie Báza dát KNIHY Počet ex. 2, z toho voľných 1, prezenčne 1 Signatúra 848352, 848353
kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 848352 SEK Všeobecná študovňa len prezenčne 848353 SEK Sklad knižničného fondu voľný
Počet záznamov: 1