Počet záznamov: 1
Potravinársky priemysel v SR a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva
Názov Potravinársky priemysel v SR a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva Súbežný názov The Food industry in Slovakia and the competitiveness of agrifood Autorské údaje Miroslav Grznár, Ľuboslav Szabo Autor Grznár Miroslav EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM Spoluautori Szabo Ľuboslav EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM Zdrojový dokument Stratégia rozvoja poľnohospodárskych podnikov a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva II. : [zborník vedeckých prác]. S. 16-24. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3216-7 Výstup z projektu VEGA 1/0604/10 Stratégia rozvoja poľnohospodárskych podnikov a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva
Poznámky VEGA 1/0604/10 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá Slovensko * agropotravinárstvo * podnik priemyselný * potravinárstvo * potraviny * výroba * trh spotrebiteľský * kvalita výrobkov * konkurencieschopnosť Anotácia Problematika výkonnosti a efektívnosti potravinárskeho priemyslu v SR po vstupe do Európskej únie. Potravinársky priemysel a jeho hrozby pre najbližšie obdobie. Faktory podmieňujúce efektívnosť a konkurenčnú schopnosť výroby potravín. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E11 00868-004, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1