Počet záznamov: 1
BOZP v ubytovacích a stravovacích službách
Názov BOZP v ubytovacích a stravovacích službách Autorské údaje Laurencia Jančurová Autor Jančurová Laurencia Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 5-6 (2012), s. 48-51. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 331.4 - Pracovné prostredie. Bezpečnosť práce. Hygiena práce. Vplyvy na prácu Heslá bezpečnosť práce * úrazy pracovné * pracovisko * prostredie pracovné * hotelierstvo * reštaurácie * služby * zamestnanci * zamestnávatelia * previerky Anotácia Zamestnanci hotelových, reštauračných a stravovacích služieb (Horeca) konfrontovaní s vysokým pracovným nasadením, fyzicky náročnou prácou pod časovým tlakom a nepretržitým kontaktom so zákazníkom. Prioritné témy v oblasti reštauračných a hotelových služieb vo vzťahu zamestnanec - zamestnávateľ. Nelegálne zamestnávanie. Previerky BOZP a ich výsledky. Najčastejšie riziká v odvetví Horeca a ako ich znížiť. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2012: 1-12
článok
Počet záznamov: 1