Počet záznamov: 1  

Aktuálne trendy informačnej spoločnosti

  1. SYS0173537
    LBL
      
    00000nlm--22^^^^----450-
    005
      
    20240502072945.8
    010
      
    $a 978-80-225-3645-5
    100
      
    $a 20130627$2013łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $a eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Aktuálne trendy informačnej spoločnosti $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí $f zostavovatelia Peter Červenka, Ivan Hlavatý, recenzenti Attila Pólya, Jamal Hasan
    210
      
    $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2013
    215
      
    $a CD-ROM [77 s., 4 AH] $9 4
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005849 $a spoločnosť informačná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006433 $a technológie informačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002526 $a internet
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002488 $a inovácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006435 $a technológie nové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002968 $a vzdelávanie elektronické
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0011469 $a správa verejná elektronická
    675
      
    $a 316.3 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000042 $x Spoločnosť. Sociálna štruktúra
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0008410 $a Červenka $b Peter $f 1976- $p EUBOBFKIO $9 50 $4 220 $T Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0070630 $a Hlavatý $b Ivan $f 1978- $p EUBOBFKIO $9 50 $4 220 $T Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0072143 $a Pólya $b Attila $p EUBOBFKIO $4 675 $T Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0023283 $a Hasan $b Jamal $f 1969- $p EUBOBFKIO $4 675 $T Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0012534 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra informatiky obchodných firiem $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20130627 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.