Počet záznamov: 1
Zlepšenie konkurencieschopnosti agropodnikov
Názov Zlepšenie konkurencieschopnosti agropodnikov Súbežný názov The improvement of the competitiveness of the agricultural companies Autorské údaje Peter Jamnický Autor Jamnický Peter EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM Zdrojový dokument Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov II. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 51-65. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3635-6 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 339.137 - Konkurencia Heslá podnik poľnohospodársky * konkurencieschopnosť * výhody konkurenčné * hodnota pridaná Anotácia Zlepšovanie konkurencieschopnosti agropodnikov závisí najmä od primeraného využívania výrobných zdrojov a vhodnej lokalizácie. Uspokojenie základných potrieb na trhu, vysoká pridaná hodnota, diverzifikácia činností, outsourcing, vstup na zahraničné trhy, energetické úspory, výroba jedinečných produktov, donáška potravín do domu, sledovanie trendov a cien, propagácia sú nástrojmi ako môže byť agropodnik úspešný na domácich a zahraničných trhoch. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (4) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ (1) - KNIHY Archív EPC E13 00574-009, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1