Počet záznamov: 1
Agro klastre ako možnosť zvýšenia konkurencieschopnosti agropotravinárskych podnikov
Názov Agro klastre ako možnosť zvýšenia konkurencieschopnosti agropotravinárskych podnikov Súbežný názov The agrofood clusters as a new possibility of the increase of the competitiveness of the agrocultural firms Autorské údaje Peter Jamnický Autor Jamnický Peter EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM Zdrojový dokument Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 42-54. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 334.75/.76 - Nadpodnikové organizačné formy Heslá agropotravinárstvo * podnik poľnohospodársky * klaster * rozvoj regionálny Anotácia Spolupráca podnikov a jej vplyv na vznik klastrov. Teoretické východiská zakladania klastrov. Príklad úspešného klastra (tirolský drevársky klaster) a jeho vplyv na rozvoj regiónov. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E14 00259-006, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1