Počet záznamov: 1  
Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov v SR
- Názov - Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov v SR : bakalárska práca - Autorské údaje - Veronika Pazúriková, školiteľ: Malgorzata A. Jarossová - Autor - Pazúriková Veronika - Ďalší autori - Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená - Korporácia - Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru - Vydavateľské údaje - Bratislava, 2014. - 66 s. - Druh dokumentu - práce záverečné bakalárske (Bc.) - Jazyk dokumentu - slovenčina - Krajina vydania - Slovenská republika - Báza dát - ZÁVEREČNÉ PRÁCE - Signatúra - 880553 
 - Názov súboru - Veľkosť - Typ prístupu - Elektronická verzia práce - 1.7 MB - z IP adresy EU po prihlásení  - kniha 
Počet záznamov: 1