Počet záznamov: 1  

Trendy v aplikovaní štatistických metód pri zlepšovaní kvality V. (2014)

  1. Názov Trendy v aplikovaní štatistických metód pri zlepšovaní kvality V. (2014) [elektronický zdroj] : zborník príspevkov z V. medzinárodnej vedeckej konferencie konanej na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach : 1. - 3. 7. 2012 Malá Ida, Slovenská republika
    Autorské údajeeditor: Marek Andrejkovič, recenzenti príspevkov: Michal Tkáč, Aurel Sloboda
    Ďalší autori Andrejkovič Marek (Vedecký redaktor) EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF
    Tkáč Michal (Recenzent) EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF
    Sloboda Aurel (Recenzent)
    Akcia/Korporácia Trendy v aplikovaní štatistických metód pri zlepšovaní kvality . Medzinárodná vedecká konferencia , 5. , Malá Ida, Slovensko , 1.-3.7.2014
    Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach . Katedra kvantitatívnych metód
    Vydavateľské údajeBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2014. - CD-ROM [107 s., 5,35 AH]
    Vydanie1. vyd.
    ISBN978-80-225-3876-3
    Druh dokumentuzborníky
    Jazyk dokumentuslovenčina, angličtina, poľština
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 519.2 - Pravdepodobnosť a matematická štatistika
    Heslá metódy matematicko-štatistické * metódy štatistické * modely štatistické * kvalita
    Kategória EPCRedakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.2, z toho voľných 1, prezenčne 1
    Odkazy (13) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Signatúra881944, 881945
    Archív EPCE14 01872-001, kópia titul. strany

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF1.7 MBz IP adresy EU po prihlásení
    elektronická kniha

    elektronická kniha

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    881944SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    881945SEKSklad knižničného fonduvoľný
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.