Počet záznamov: 1  

Proces registrácie ochranných známok tradičných a regionalných potravín na Slovensku a v Európskej únii

  1. Názov Proces registrácie ochranných známok tradičných a regionalných potravín na Slovensku a v Európskej únii
    Súbežný názovTrademark registration process of traditional and regional foods in Slovakia and EU
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová, Peter Filo, Alena Dudeková
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Filo Peter EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Dudeková Alena EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2014 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 18. 9. 2014 Senec. S. 49-56 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Pólya Attila ; Hasan Jamal ; Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2014 Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-3946-3
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 339.92 - Medzinárodná hospodárska spolupráca
    Heslá kvalita potravín * známky ochranné * podpora predaja * výrobky poľnohospodárske * politika poľnohospodárska spoločná * spolupráca medzinárodná * Európska únia * Slovensko
    AnotáciaPolitika kvality Európskej únie pre poľnohospodárske produkty v rámci Spoločnej poľnohospodárskej politiky. Ochrana poľnohospodárskych výrobkov a potravín a podpora ich predaja. Požiadavky na surovinové zloženie a technologický postup výroby. Proces registrácie ochranných známok regionalných potravín. Informácie o európskych ochranných značkách, čo tieto označenia znamenajú a akú majú hodnotu.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 01137-009, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF357.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.