Počet záznamov: 1
Proces registrácie ochranných známok tradičných a regionalných potravín na Slovensku a v Európskej únii
Názov Proces registrácie ochranných známok tradičných a regionalných potravín na Slovensku a v Európskej únii Súbežný názov Trademark registration process of traditional and regional foods in Slovakia and EU Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová, Peter Filo, Alena Dudeková Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Filo Peter EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Dudeková Alena EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2014 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 18. 9. 2014 Senec. S. 49-56 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Pólya Attila ; Hasan Jamal ; Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2014 Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-3946-3 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 339.92 - Medzinárodná hospodárska spolupráca Heslá kvalita potravín * známky ochranné * podpora predaja * výrobky poľnohospodárske * politika poľnohospodárska spoločná * spolupráca medzinárodná * Európska únia * Slovensko Anotácia Politika kvality Európskej únie pre poľnohospodárske produkty v rámci Spoločnej poľnohospodárskej politiky. Ochrana poľnohospodárskych výrobkov a potravín a podpora ich predaja. Požiadavky na surovinové zloženie a technologický postup výroby. Proces registrácie ochranných známok regionalných potravín. Informácie o európskych ochranných značkách, čo tieto označenia znamenajú a akú majú hodnotu. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E14 01137-009, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 357.9 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1