Počet záznamov: 1  

Regionálna gastronómia vo vybraných krajinách Európskej únie - inovácia verzus tradícia

  1. Názov Regionálna gastronómia vo vybraných krajinách Európskej únie - inovácia verzus tradícia : bakalárska práca
    Autorské údajeKatarína Šimánková, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Autor Šimánková Katarína
    Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant))
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2016. - 72 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra891813

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce3.5 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.