Počet záznamov: 1
Regionálna gastronómia vo vybraných krajinách Európskej únie - inovácia verzus tradícia
Názov Regionálna gastronómia vo vybraných krajinách Európskej únie - inovácia verzus tradícia : bakalárska práca Autorské údaje Katarína Šimánková, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová Autor Šimánková Katarína Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2016. - 72 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 891813
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 3.5 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1