Počet záznamov: 1
Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers
Názov Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers Autorské údaje Tomáš Ratinger, Adam Tomka, Iveta Bošková Autor Ratinger Tomáš Spoluautori Tomka Adam Bošková Iveta Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 62, no. 10 (2016), s. 447-458. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2016. ISSN 0139-570X Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Česká republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá pekárenstvo * výrobky * spotreba obyvateľstva * spotreba udržateľná * odpad * odpadky * využitie odpadu * Česko Anotácia Trvalo udržateľná spotreba pekárenských výrobkov, odpady pekárenských výrobkov - výzva pre spotrebiteľov a výrobcov v Česku. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2016: 7-12
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 181.4 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1