Počet záznamov: 1  

Konkurencieschopnosť slovenských potravinárskych výrobkov

  1. Názov Konkurencieschopnosť slovenských potravinárskych výrobkov
    Súbežný názovCompetitiveness of Slovak Food Products
    Autorské údajeDagmar Matošková, Jozef Gálik
    Autor Matošková Dagmar
    Spoluautori Gálik Jozef
    Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva : vedecké periodikum k otázkam agrárnej ekonomiky a politiky. Roč. 18, č. 2 (2018), s. 33-50. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2018. ISSN 1338-6336
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá priemysel potravinársky * sebestačnosť potravinová * ukazovatele ekonomické * konkurencieschopnosť * potraviny * Slovensko * obchod zahraničný * výrobky domáce * trh domáci
    AnotáciaAnalýza relevantných ekonomických ukazovateľov potravinárskeho priemyslu, sebestačnosti SR v agropotravinárskych komoditách, zahraničnej obchodnej výmeny a identifikáciu podielu slovenských potravinárskych výrobkov na domácom trhu v období rokov 2012 - 2016.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2018: 2

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF1.2 MBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.