Počet záznamov: 1
Konkurencieschopnosť slovenských potravinárskych výrobkov
Názov Konkurencieschopnosť slovenských potravinárskych výrobkov Súbežný názov Competitiveness of Slovak Food Products Autorské údaje Dagmar Matošková, Jozef Gálik Autor Matošková Dagmar Spoluautori Gálik Jozef Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva : vedecké periodikum k otázkam agrárnej ekonomiky a politiky. Roč. 18, č. 2 (2018), s. 33-50. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2018. ISSN 1338-6336 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá priemysel potravinársky * sebestačnosť potravinová * ukazovatele ekonomické * konkurencieschopnosť * potraviny * Slovensko * obchod zahraničný * výrobky domáce * trh domáci Anotácia Analýza relevantných ekonomických ukazovateľov potravinárskeho priemyslu, sebestačnosti SR v agropotravinárskych komoditách, zahraničnej obchodnej výmeny a identifikáciu podielu slovenských potravinárskych výrobkov na domácom trhu v období rokov 2012 - 2016. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2018: 2
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 1.2 MB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1