Počet záznamov: 1
Možnosti inovácie produktu vo vybranom podniku stravovacích služieb
Názov Možnosti inovácie produktu vo vybranom podniku stravovacích služieb : bakalárska práca Autorské údaje Miroslava Manicová, školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková Autor Manicová Miroslava Ďalší autori Veszprémi Sirotková Anna (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené Vydavateľské údaje Bratislava, 2020. - 49 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 912030
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 575.1 KB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1