Počet záznamov: 1
Ako budovať F & B zázemie
SYS 0272700 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20210324160945.3 100 $a 20210324a2020łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Ako budovať F & B zázemie $f Iveta Pupišová 330 $a F & B zázemie v podniku. Postavenie F & B manažéra v gastroprevádzke. Jasné pravidlá ako základ oddelenia F & B. Koncept, legislatíva a predpisy. Kuchári verzus obsluha. Dodávatelia a klienti. Sťažnosti klientov. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0270786 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 14, č. zima (2020), s. 34-35 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2020 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003185 $a manažéri 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003857 $a obsluha 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002742 $a klienti 700 -1
$3 eu_un_auth*0062050 $a Pupišová $b Iveta $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20210324 $g AACR2
Počet záznamov: 1