Počet záznamov: 1
Podnikateľské riziká v reštauračnom zariadení počas pandémie
Názov Podnikateľské riziká v reštauračnom zariadení počas pandémie : diplomová práca Autorské údaje Pavol Gotzmann, školiteľ: Michal Tkáč Autor Gotzmann Pavol Ďalší autori Tkáč Michal (Školiteľ (konzultant)) EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF Korporácia Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach . Katedra kvantitatívnych metód Vydavateľské údaje Košice, 2021. - 52 s. Druh dokumentu práce diplomové (Mgr.,Ing.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 918956
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 7.8 MB verejne dostupné kniha
Počet záznamov: 1